26 oktober 2021

Autobekleding reparatie bij AAS Dagherstel

2 min read
autobekleding reparatie

Op allerlei manieren kun je schade krijgen aan het interieur van je auto, waardoor een autobekleding reparatie nodig is. Misschien heb je iets vervoerd waar scherpe punten aan zitten, soms kan een rits of knoop van een kledingstuk vast blijven zitten aan de bekleding, maar er kan natuurlijk ook een gat in de bekleding branden door een stukje gloeiende as van een sigaret. Al die schade waardoor het nodig is om een autobekleding reparatie te laten doen kan bij AAS Dagherstel in een dag worden hersteld. Je gaat daarvoor naar de landelijke website en maakt een afspraak bij een vestiging in de buurt.

autobekleding reparatie

Hoe wordt een autobekleding reparatie uitgevoerd?

De schade aan de bekleding mag niet al te groot zijn. Een autobekleding reparatie kan alleen netjes worden uitgevoerd als een gaatje niet groter is dan 2 centimeter. Een scheurtje mag niet langer zijn dan 4 centimeter. Bij grotere beschadigingen zit er niets anders op dan dat je nieuwe bekleding laat plaatsen. De autobekleding reparatie zelf is vrij eenvoudig. Eerst wordt onder de beschadiging een klein stukje stof gelegd. Daarna wordt er een poeder overheen gestrooid in dezelfde kleur als je bekleding. In dat poeder zit een lijm. Als die is opgedroogd is de beschadiging vrijwel onzichtbaar hersteld.

Zelf beoordelen van een reparatie

Het prettige aan het laten repareren van een schade bij AAS Dagherstel is dat je zelf kunt bepalen of bijvoorbeeld een interieurschade repareren tot de mogelijkheden behoort. Daarvoor ga je naar de menukaart op de site en je zoekt het onderdeel Beschadiging aan de Bekleding op. Daar staat precies beschreven aan welke kenmerken de beschadiging moet voldoen om een succesvolle reparatie mogelijk te maken. Dat kun je zelf beoordelen. Dan weet je ook meteen wat de reparatie kost, dus maak snel een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *