26 oktober 2021

Caravan schade

2 min read

Misschien heeft je caravan schade opgelopen tijdens de vakantie of nog daarvoor of daarna. Dan kun je bij AAS schadeherstel terecht voor het herstellen hiervan. Zij zijn op elk moment bereikbaar, ook in de weekenden en in de nacht. Dat is fijn, want dan weet je snel waar je aan toe bent. De mensen die werken bij AAS schadeherstel hebben vakkennis. Zo weet je zeker dat je caravan schade vakkundig wordt hersteld. Het doel van AAS schadeherstel is dan ook klanttevredenheid niet alleen bereiken, maar ook de verwachtingen van de klant te overtreffen. Bovendien houdt AAS schadeherstel in haar beslissingen de omgeving in het achterhoofd. Er wordt gedacht aan mens, milieu en maatschappij.

Kosten besparen in herstel

Caravan schade is een ander soort schade dan autoschade. Het vereist dan ook gespecialiseerde kennis en de juiste middelen. Bij AAS worden beschadigde delen van de buitenwand hersteld in plaats van vervangen, zodat kosten bespaard kunnen worden. Met een mal wordt dezelfde structuur gemaakt en tot slot gespoten, zodat er niets meer te zien is van de schade. Niet alle AAS vestigingen hebben de juiste specialisatie en middelen hiervoor, maar een groot deel wel. Deze zijn te vinden in onder andere Zutphen, Wijchen, Venlo, Roelofarendsveen, Nijmegen, Maastricht, Leusden, Heerlen, Heerenveen, Enschede, Emmeloord, Dordrecht en Almelo. Daarbuiten zijn er nog een aantal vestigingen die kennis en materialen bezitten voor camper schade.

Hoe te handelen bij caravan schade

Je kunt bij de vestigingen caravan schade melden, maar ook eerst een offerte opvragen. Zo weet je wat je waarschijnlijk kwijt bent. Voordat je melding van schade maakt bij AAS, moet je de schade melden bij je verzekeraar. Daarna meld je de schade bij AAS en maak je een afspraak met een vestiging bij jou in de buurt. Zij vertellen je de kosten, wat er gedaan moet worden en wanneer het afgerond kan zijn. Als je hiermee akkoord gaat, kunnen zij de herstelwerkzaamheden uitvoeren.