Logo Rijschool Tilburg 013

Contact met de rijschool

Logo Rijschool Tilburg 013

Bij het behalen van jouw rijbewijs is persoonlijke begeleiding enorm belangrijk. Iedereen leert het op een andere manier en als je als rijinstructeur niet kunt aanpassen heb je toch echt een probleem. Gelukkig kan Rijschool Tilburg 013 alles duidelijk uitleggen en uiteraard op meerdere manieren. Het contact met de rijschool is fantastisch en hier kunnen nog veel bedrijven wat van leren. Door de persoonlijke benadering zijn leerlingen enorm tevreden over het bedrijf. Zo staat er dat zij nette prijzen hanteren, Sabrina een leuke vrouw is en er geen dure pakketten wordt aangesmeerd. 

In de meeste gevallen heb jij jouw rijbewijs binnen 30 lessen. Hier streeft Rijschool Tilburg 013 naar. Dit terwijl ze stukken voordeliger zijn dan andere rijscholen. Ik denk daarom dat veel rijscholen zich achter hun oren moeten krabben.

Rijschool Sabrina

Inmiddels één jaar mijn rijbewijs

Doordat alle handelingen goed zijn uitgelegd ben ik goed voorbereid het examen in gegaan. Dit werd bij het behalen van mijn rijbewijs tevens bevestigd door de examinator. Hij gaf aan erg tevreden te zijn en mij met een goed gevoel het verkeer in te sturen. Dat is altijd leuk om te horen en al helemaal van een examinator. Bekijk daarom de website van Rijschool Tilburg 013 om contact met de rijschool op te kunnen nemen.

Related Post