26 oktober 2021

Een 20ft container kopen of huren

1 min read
20ft container

Heb je een grote container nodig van 20ft? Geen probleem. De mensen van Gebr Vermeer Transport hebben een 20ft container voor je klaar staan om te verhuren of te verkopen. Als jij als bedrijf vaste containers wilt hebben waar je spullen in worden verzonden is dit mogelijk. Deze containers kun je dan laten beplakken met je bedrijfsnaam en logo om zo mensen te laten zien wie je bent op de snelwegen. Dit is extra reclame die in verhouding niet veel kost. 

Het transporteren van machines in een 20ft container

20ft container

Naast het transporteren van 20ft containers kunnen ze nog veel meer doen. Zo kunnen ze een kraan naar locatie brengen of een hijsportaal brengen op de plek waar je deze nodig hebt. Dit zijn niet zomaar dingen die je even via de snelweg naar locatie brengt. Als je wilt zien wat ze allemaal al hebben gedaan, dan is dit mogelijk op de website. Hier staan alle uitdagingen die ze ooit zijn aangegaan en succesvol hebben afgerond. Dit is bijvoorbeeld een grote boot van A naar B brengen of een hele fabriek die ze hebben afgebroken. Dit zijn allemaal projecten waar ze heel trots op zijn en graag op hun naam willen zetten.

20ft container

Je vraag stellen

Als je een vraag hebt over de diensten of over het bedrijf kan je via het contactformulier invullen. Ze zullen zo snel mogelijk antwoorden met een deskundig antwoordt waar je wat aan hebt. Dit kan ook telefonisch.

More Stories